Kotanyi Facebook page
Login
Kotanyi.at

Politica de confidentialitate

 

Prin aceasta declaratie dorim sa va informam ca datele dumneavoastra sunt utilizate in  conformitate cu legislatia in vigoare privind protectia datelor. Pentru a va proteja drepturile, am luat masuri tehnice si organizatorice pe care urmeaza sa vi le expunem in continuare.

Prin completarea formularelor de inscriere, utilizatorii sunt de acord ca datele cu caracter personal pe care astfel le furnizeaza sa fie colectatate de Kotanyi prin programul Typo 3 intr-o baza de date si utilizate de acesta din urma in vederea organizarii de activitati de marketing/transmiterii de materiale cu caracter publicitar/promotional, in stricta conformitate cu prevederile legale referitoare la protectia datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Pe langa datele colectate prin introducerea lor de catre utilizatori, din motive de sucuritate, pe serverul nostru sunt stocate temporar si urmatoarele date:

- Numele fisierului solicitat;

- Adresa IP a computerului care a solicitat dosarul;

- Data si ora solicitarii;

- Cantitatea de date transferate;

- Starea de acces (fisierul transferat, fisierul nu este gasit, etc.);

- O descriere a tipului de browser folosit;

Datele stocate sunt evaluate in scopuri statistice si nu vor fi dezvaluite catre terti.

Kotanyi va pastra confidentialitatea asupra acestor informatii si se obliga sa nu le divulge tertilor decat cu acordul expres al utilizatorilor sau in situatiile in care aceasta comunicare ar fi strict necesara pentru atribuirea de premii sau alte facilitati acestora, obtinute ca urmare a participarii lor la diverse jocuri sau concursuri cu caracter promotional, sau alte campanii promotionale organizate de catre Kotanyi precum si in situatiile in care, este obligat, potrivit legii, la divulgarea acestor informatii.

Societatile mandatate de catre Kotanyi in scopul prelucrarii de date, prelucrare care se realizeaza de catre acestea in numele si pentru Kotanyi, nu au calitatea de terti.

Conform legii nr. 677/2001 – pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, fiecare utilizator beneficiaza de dreptul de acces gratuit ( dar nu mai mult de o data pe an) la datele sale cu caracter personal, printr-o cerere scrisa, datata si semnata, adresata Kotanyi la adresa de e-mail info.ro@kotanyi.com sau la adresa: Str. Av. Traian Vasile, Nr. 61, Sectorul 1. De asemenea, fiecare utilizator beneficiaza de dreptul de interventie asupra datelor sale cu caracter personal, putand solicita rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii nr. 677/2001, in special a datelor incomplete sau inexacte.

Totodata, utilizatorii au dreptul de a se adresa justitiei.

Compania va coopera cu oricare dintre autoritatile desemnate sa aplice legea si se va conforma oricarei hotarari judecatoresti prin care se solicita Companiei sa dezvaluie identitatea oricarei persoane care ar afisa sau transmite orice fel de informatie sau material de acest fel pe sau prin intermediual site-ului.

Kotanyi nu isi asuma niciun fel de raspundere pentru situatiile in care utilizatorii isi publica orice fel de date cu caracter personal, din proprie initiativa, intr-un mesaj public, pe oricare dintre paginile site-ului.

Conform Deciziei cu nr. 200 din 14 decembrie 2015 privind stabilirea cazurilor de prelucrare a datelor cu caracter personal, publicata in Monitorul Oficial numarul 969 din 28 decembrie 2015, Kotanyi nu mai are obligatia notificarii ca operator de date cu caracter personal la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

Cu toate acestea, Kotanyi isi asuma obligatia de a respecta intru totul legislatia in vigoare.

Politica de utilizare de cookie-uri

Acest website utilizeaza Google Analytics, un serviciu de analiza web oferit de Google Inc    ( "Google"). Google Analytics utilizeaza "Cookies", fisiere text care sunt stocate pe computer, pentru a ajuta la analiza modului in care utilizatorii folosesc site-ul.

Informatiile generate de cookie despre utilizarea de catre dumneavoastra a acestui website (inclusiv adresa IP) sunt transmise la un server Google in SUA si depozitate acolo. Google poate utiliza aceste informatii pentru a evalua utilizarea de catre dvs. a site-ului, elaborarea de rapoarte de activitate pe site pentru operatorii site-ului si furnizarea de alte cu site-ul si serviciile legate de internet. Google nu poate transfera aceste informatii catre terti, cu exceptia cazului cerute de lege sau in cazul in care astfel de terti proceseaza informatiile in numele Google. Google nu va asocia adresa dvs. de IP cu alte date detinute de Google. Va pot refuza utilizarea de cookie-uri prin modificarea setarilor de pe browser-ul. Cu toate acestea, noi subliniem ca s-ar putea sa nu fie capabil de a utiliza toate functiile acestui site in acest caz. Prin folosirea acestui site sunteti de acord cu prelucrarea datelor de catre Google in modul descris mai sus si in scopul mentionat mai sus.